Uvjeti korištenja

(Posljednja izmjena: 4. siječnja 2018.)

Korištenjem bilo kojeg dijela PerceiveArt.com portala, kao i svih pridruženih podsiteova i/ili internetskih domena (PerceiveArt.eu, Spanjol.com, Spanjol.eu) koje preusmjeravaju korisnike na PerceiveArt.com, portal u vlasništvu Sonje Švec Španjol (u daljnjem tekstu: vlasnica portala) automatski prihvaćate sva aktualna pravila korištenja. Korisnici su dužni redovito čitati pravila korištenja, te se smatra da su kontinuiranim korištenjem PerceiveArt.com portala ili bilo kojeg njegovog dijela, u svakom trenutku upoznati s aktualnim pravilima korištenja i da su ih razumjeli u cijelosti. Niti jedan dio PerceiveArt.com portala ne smije se koristiti u nezakonite svrhe niti za promoviranje istih. Vlasnica portala posjetiteljima u dobroj namjeri osigurava korištenje sadržaja PerceiveArt.com portala. Svi posjetitelji imaju pravo besplatno koristiti sadržaje PerceiveArt.com portala ukoliko ne krše pravila korištenja. PerceiveArt.com portal sastoji se od vlastitih sadržaja, sadržaja partnera, sadržaja embeddanih s drugih stranica, te linkova na vanjske stranice. PerceiveArt.com sadržaje objavljuje u dobroj namjeri. Sve objavljene sadržaje koristite na vlastitu odgovornost, te se vlasnica portala ne može se smatrati odgovornom za bilo kakvu štetu nastalu korištenjem. Pristup PerceiveArt.com portalu i svim njegovim sadržajima dozvoljen je osobama svih dobi i uzrasta.

 

AUTORSKA PRAVA

Vlasnica portala PerceiveArt.com polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizualne i audio materijale, baze podataka i programerski kôd). Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela portala smatra se kršenjem autorskih prava vlasnice portala i podložno je tužbi. Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela portala PerceiveArt.com bez pisanog odobrenja vlasnice portala za sadržaje s njezinim isključivim pravima, odnosno dodatno vlasnika autorskih prava (partneri portala PerceiveArt.com), smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi. Nije dozvoljeno preuzimanje niti jednog dijela portala PerceiveArt.com, neovisno o tome radi li se o vlastitom sadržaju ili sadržaju partnera, te daljnje postavljanje na druge internetske portale, odnosno objavljivanje u tiskanim ili elektroničkim medijima (radio, televizija, mobilne aplikacije) bez prethodnog pisanog odobrenja vlasnice portala i partnera portala PerceiveArt.com za sadržaje na koje vlasnica portala ne polaže autorska prava, a ima odobrenje za njihovo korištenje. Svako kršenje ove odredbe podložno je tužbi. Ukoliko smatrate da je PerceiveArt.com povrijedio Vaša autorska prava, bez odlaganja pošaljite žalbu na e-mail adresu [email protected]. Sporni sadržaj bit će revidiran, te uklonjen s portala PerceiveArt.com odmah po ustanovljavanju vjerodostojnosti sadržaja žalbe.

 

LINKOVI NA VANJSKE STRANICE

PerceiveArt.com sadržava linkove na web stranice i multimedijalne sadržaje izvan vlastitog portala. Linkovi se objavljuju u dobroj namjeri, te se vlasnica portala ne može se smatrati odgovornom za sadržaje izvan PerceiveArt.com portala.

 

ZAŠTITA PRIVATNOSTI

Vlasnica portala štiti privatnost korisnika u najvećoj mogućoj mjeri, te se obavezuje da će podatke dobivene od korisnika tijekom korištenja portala koristiti u dobroj vjeri i da bez izričite pisane dozvole korisnika privatne podatke neće distribuirati trećoj strani, osim u slučajevima kad je zakonski to dužna učiniti (sudski nalog).

 

KOLAČIĆI (COOKIES)

PerceiveArt koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Pregledavanjem stranice slažete se s korištenjem kolačića

 

MODIFICIRANJE I PROMJENE PRAVILA

Vlasnica portala zadržava pravo da bez najave povremeno promijeni ili modificira pravila. O važnijim promjenama i dopunama vlasnica može, ali ne mora obavijestiti korisnike objavljivanjem vijesti na glavnoj stranici portala PerceiveArt.com i/ili na Facebook profilu portala. Korištenjem bilo kojeg sadržaja objavljenog na portalu PerceiveArt.com smatra se da ste upoznati s najnovijim pravilima.