13.11.2013.

Vjerujem u sudbinu i da se sve događa s razlogom. Želim da svi moji počeci, na koje mogu utjecati, nose određenu simboliku. Izuzetno poštujem i volim osobe koje čine moju obitelj. Uvelike su utjecale na moje sretno djetinjstvo i razvoj osobnosti kakva sam danas. Uz moju majku, koju volim više od života, i mog brata koji je svesrdno preuzeo ulogu starijeg brata čuvajući me, družeći se sa mnom, potpisujući informativku i ispite iz matematike kada su ocjene bile porazne, veliku ulogu u mom životu odigrala je moja pokojna baka.

Nažalost, umrla  je kada sam imala samo devet godina, ali mi se duboko urezala u sjećanje svojom prodornom škorpionskom naravi, svojom bezuvjetnom ljubavlju i svojom pažnjom koju mi je kontinuirano pružala. Bila je karakterna žena koja je vrlo srčano voljela i štitila svoju obitelj, obožavala je druženja s prijateljima i obitelji, pozitivnu i veselu atmosferu i uživala je u životu. Svima nama je bila veliki oslonac i podrška u životu i pokretanjem svoje male web stranice želim iskazati poštovanje i sjećanje na nju.

Ovo je bilo i više nego dovoljno otvaranja duše dragim prijateljima koji će u početku biti jedini čitatelji ovog weba. Hvala svima što ste podržali moju nadobudnu ideju i nadam se da će zaživjeti u punom smislu te riječi.

Posebna zahvala ide mojoj majci Irmi i suprugu Damjanu, koji znaju da vrlo često sve sa mnom ide na guranje i dugotrajno nagovaranje, ali kad se pokrenem sve krene svojim tokom.

percieveArt logo2

Dugo sam smišljala ime za web, i nije bilo lako jer osmišljavanje nečega iz ničega nije moj teren. Iako su moji najbliži izabrali neke druge nazive kao favorite (i nisu baš bili jednoglasni), meni je Perceive Art bio najviše ”ja”.

Osim toga, samo značenje riječi ”perceive” obuhvaća pojmove: opaziti, vidjeti, osjetiti, spoznati, primijetiti, razumjeti, sagledati, nazreti, spaziti….  dakle, sve što želim da doživite na www.perceiveart.com.