PerceiveArt Tea House – predstavljanje projekta i članova

 

Dragi čitatelji i gledatelji,

 

dobrodošli na prvo druženje umjetničkog projekta PerceiveArt Tea House u sklopu kojeg smo predstavili naš projekt i članove!

 

Projekt PerceiveArt Tea House je nastao povodom 8. godišnjice portala PerceiveArt i okuplja malu, ali izvrsnu grupu kvalitetnih i raznovrsnih akademskih umjetnica i umjetnika. Tijekom prvog druženja predstavili smo članove projekta PerceiveArt Tea House i ukratko najavili što ćete sve moći čuti, saznati i naučiti u sklopu našeg projekta. U sklopu projekta PerceiveArt Tea House članovi i članice prezentirat će zanimljive teme iz područja likovne umjetnosti i likovne pedagogije, obrađivat će relevantne teme i probleme iz struke, ali će istovremeno biti otvoreni za razgovor o problemskim tekstovima iz medija o kojima će iznositi vlastito mišljenje i argumentirati svoje stavove. PerceiveArt Tea House funkcionirat će i kao savjetodavno tijelo u kojem će članice i članovi biti otvoreni za razmjenu mišljenja i iskustava iz područja unutar kojih djeluju, no o svemu tome su više rekli oni sami na našem prvom druženju.

 

PRVO DRUŽENJE, PREDSTAVLJANJE PROJEKTA I ČLANOVA POGLEDAJTE U VIDEO SNIMCI:

 

Članovi i članice:

 

Sandra Abou Abdo – samostalna umjetnica, profesorica likovne kulture i likovna pedagoginja

Mateja Rusak – magistra likovne pedagogije

Zoran Kakša – profesor likovne kulture i akademski slikar grafičar

Sonja Švec Španjol – nezavisna kustosica, povjesničarka umjetnosti i muzeologinja

 

Pratite nas na Facebook stranici PerceiveArt i obavezno se pretplatite na youtube kanal PerceiveArt (pretplata je u potpunosti besplatna) na kojem ćemo objavljivati sve videozapise naših izlaganja, predavanja i razgovora, te slobodno u komentarima napišite svoje dojmove, sugestije ili postavite pitanja za naše članove i oni će vrlo rado odgovoriti na sve što vas zanima.

 

To bi bilo to za prvo javljanje, nadamo se da ćete nas pratiti, družiti se s nama i da će vam biti zanimljivo!

Zahvaljujemo na pažnji i do sljedećeg javljanja šaljemo puno pozdrava!