Verica

 

Imala sam priliku upoznati te… Malo crno klupko nevjerojatne radosti i sreće. Blentava i vesela, uvijek u akciji. Kao malo šašavo štene ušuljala si se mom bratu u dvorište i osvojila ga na prvi pogled. Kako i ne bi pobogu?!

 

Znala si, “nanjušila si” dobrog čovjeka i otada je počeo tvoj pravi hedonistički život. Beskrajne šetnje, gackanje i šljoptanje po kanalima, jer si više od svega voljela vodu. Kiša – sreća, rižina polja prepuna vode – sreća, ocean – sreća!

 

A kakve si sve gurmanske poslastice dobivala… bolje nego većina ljudi! Ipak si živjela s kuharom?! Istinabog kuharom za ljude, ali Dado se vrlo brzo i bez imalo problema prilagodio tebi i Gaši.

 

Čak je motor opremio ugodnim “kabinama” da svugdje možete ići s njime. I išle ste! Svugdje! Istražile ste Bali uzduž i poprijeko, više od većine turista i domaćeg stanovništva.

 

Uživala sam u svakoj video snimci vaših šetnji u nadrealno lijepoj prirodi s još kičastijim  zalascima sunca. Valjala si se po krevetu, valjala si se u vodi i blatu, a najviše od svega voljela si se igrati, pa si čak i gospođu Gašu redovito uspjela nagovoriti na igru. Bile ste presmešan par – ona ozbiljna i staložena, a ti blentava i na sve strane.

 

Veselila sam se upoznati te uživo. Bila si ista kao i na snimkama, prepuna energije i radosti. Svakog si pozdravila i prihvatila. Dlaka ti je uživo bila nevjerojatno meka, a pogled neodoljiv.

 

Živjela si punim plućima i obogatila život mog brata, Gaše i svih koji su imali sreću upoznati te. Hvala ti Verice! Trči radosno nebeskim bespućima i pozdravi mi Zitu, Boni i Lunu.