PerceiveArt Tea House – Mateja Rusak: Centar izvrsnosti za likovnu umjetnost

Dragi pratitelji portala PerceiveArt,

 

Dobrodošli na treće izlaganje u sklopu umjetničkog projekta PerceiveArt Tea House na kojem će naša draga članica Mateja Rusak predstaviti Centar izvrsnosti za likovnu umjetnost.

 

Mateja Rusak rođena je 1989. u Varaždinu. Diplomirala je na Akademiji primijenjenih umjetnosti u klasi red. prof. Jasne Šikanje 2013. godine te stekla titulu magistra likovne pedagogije. Do sada je imala sedam samostalnih izložbi te je sudjelovala na dvadesetak skupnih izložbi u Hrvatskoj i inozemstvu. Dobitnica je niza nagrada i priznanja za svoj rad. Od 2014. godine radi kao nastavnica strukovnih predmeta likovne umjetnosti i dizajna u Srednjoj strukovnoj školi u Varaždinu. Članica je Hrvatskog društva likovnog društva Varaždin od 2015. godine. Područje interesa su joj grafika, grafički dizajn te fotografija.

 

U svom izlaganju Mateja nam je predstavila Centar izvrsnosti za likovnu umjetnost u kojem radi već pune četiri godine. Kako je Centar zamišljen, kome je namijenjen i kako je koncipiran rad s polaznicima – sve to i mnogo više možete saznati u video snimci:

 

 

Više o Centru izvrsnosti za likovnu umjetnost možete saznati na web stranici i društvenim mrežama:

 

https://www.civz.hr/centar-izvrsnosti-za-likovnu-umjetnost/
https://www.facebook.com/CentarIzvrsnostiZaLikovnuUmjetnost
https://www.facebook.com/CentarIzvrsnostiZaLikovnuUmjetnost/videos/1475720902815214

 

 

Centar izvrsnosti za likovnu umjetnost (autorica fotografija: Monika Rusak – Creative visuals production) :