PerceiveArt Tea House – Sandra Abou Abdo: Snalaženje u svijetu umjetnosti

 

 

Dragi pratitelji portala PerceiveArt,

 

Dobrodošli na peto izlaganje u sklopu umjetničkog projekta PerceiveArt Tea House na kojem nam je naša draga članica Sandra Abou Abdo predstavila knjigu “Snalaženje u svijetu umjetnosti”.

 

Sandra Abou Abdo je samostalna umjetnica, profesorica likovne kulture i likovna pedagoginja. Diplomirala je 2005. godine na Umjetničkoj akademiji Sveučilišta u Splitu u klasi profesora Željka Marovića, a 2021. diplomirala je kao bakalar pedagogije tj. stekla je titulu “državno priznate odgajateljice” i to na sociološko–pedagoškom studiju u Berlinu. U svom umjetničkom radu Sandra upotrebljava različite materijale na drvenim podlogama koje kombinira s intimnim duševnim stanjima. Sandra je rođena i odrasla u Hrvatskoj, ali posljednjih osam godina živi, radi i stvara u Berlinu.

 

U svom izlaganju Sandra nam je predstavila knjigu “Snalaženje u svijetu umjetnosti” koja je prvenstveno namijenjena mladim umjetnicima na početku svoje umjetničke karijere te je napisana kao niz mišljenja koja pokrivaju teme kao što su:

 

  • kako izlagati i prodavati svoje radove

  • kako ostati motiviran

  • kako se nositi s razdobljima nesigurnosti koju karijera u umjetnosti često može stvoriti

Poslušajte Sandrino izlaganje na linku: