Gostovanje u podcastu Beli Zagreb Grad

Dragi pratitelji portala PerceiveArt,

 

Nedavno sam gostovala u podcastu Beli Zagreb Grad koji vodi i uređuje Barbara Grgić (osnivačica i glavna urednica portala Beli Zagreb Grad). Naime, godinu i pol dana nakon nastanka portala Beli Zagreb Grad koji je uvelike pomogao brojnim umjetnicima – glazbenicima, likovnjacima, kazališnim i filmskim umjetnicima i književnicima – došlo je vrijeme i za podcast.

 

Kako kaže Barbara Grgić: “Gosti podcasta Beli Zagreb Grad obogaćuju ovaj grad, svatko na svoj poseban način. Netko glazbom, netko glumom, netko kistovima, netko nekim drugim zanatom. Nisu svi u njemu rođeni, ali ga svi jednako vole i poštuju. Ni sama nisam u njemu rođena, ali uvijek ću ga smatrati svojim i pokušati u njemu ostaviti trag.”

 

Epizoda podcasta Beli Zagreb Grad u kojem sam gostovala emitiran je 14. listopada 2021., a u 45 minuta ugodnog i zanimljivog razgovora možete saznati: Jesu li kultura i umjetnost dovoljno zastupljeni u hrvatskim medijima? Radi li Ministarstvo kulture i medijima sve potrebno kako bi olakšali život i djelovanje umjetnicima i kulturnjacima u doba pandemije? Što sve obuhvaća posao nezavisnog kustosa?

 

Ako vas zanima kako je izgledao moj put doslovce od perioda studija do danas, ako vas zanima kako je nastao PerceiveArt.com, a kako KolibriS – emisija o kulturi i umjetnosti, ako vas zanima kako će izgledati pregled likovne umjetnosti za 20 godina, ako vas zanima kakav je odnos medija i umjetnosti, sve to i puno više možete saznati u ovom divnom podcastu čija je urednica i voditeljica Barbara Grgić. Meni je izuzetno drago što sam u sklopu ovog gostovanja mogla odgovoriti i na jedno od meni osobno najvažnijih pitanja, a to je kako biram angažmane na kojima ću raditi i što mi je najvažnije u profesionalnoj suradnji.